Jazz és könnyűzene

Nem titok,hogy a jazz és a funky stílus állnak legközelebb hozzám, ám más könnyűzenében is otthonosan mozgok. Hallgasd csak:

A jag project jazz trió zongoristájaként

Hamarosan saját jazz repertoárom is publikálásra kerül! 

kapcsolatom a könnyű -és jazz zenével

Tizenéves korom óta foglalkozom a jazzel, így az improvizáció adta lehetőségekkel új távlatok nyíltak meg a zenélésben. A középiskolai jazz zenekarban szerzett gyakorlatomnak és az éppen megalakult Chameleon Big Band tagjaként szerzett tapasztalataimnak köszönhetem, hogy később megalapíthattam saját jazz triómat, a JAG Projectet. Repertoárunkon szereplő jazz standardek hangszerelését én álmodom meg és hangszerelem.

Mindemellett van egy szóló műsorom, melyet igyekszem naprakészen és változatos formában tartani, illetve előadni. Szívesen fellépek borvacsorákon és igényes vendéglátó helyeken, sőt, esküvői fogadásokra is gyakran hívnak zenélni. Esküvői zongora zenész tevékenységemért látogass el ide! ;

Az a célom, hogy egyre nagyobb teret kapjon az igényes zenélés, valamint, hogy egymásra találjunk a minőségre törekvő helyekkel, eseményekkel és emberekkel. Hiszem, hogy a mulatós-techno-DJ-zés műfaja mellett itthon is helyet kaphat a jazz, soul és funky vagy az R’n’B is! Úgy veszem észre, hogy egyre nagyobb a kereslet az e műfajban jártasak felé, de sokszor nem történik meg a találkozás, mert nem tudunk egymás létezéséről. Ezért is alkottam meg weboldalamat, ráadásul a jazz hazai népszerűsítése és megismertetése egy személyes misszió számomra. 

A funky stílus a másik nagy kedvencem!Ebben remekül el tudom engedni magamat és a fantáziámat, sőt, egy ideig egy funky zenekart is létrehoztunk zenésztársaimmal. Hallgasd és nézd meg, kattints ide! 

Rólam mondták

Amikor megkaptam János névjegykártyáját, már tudtam, hogy ő lesz az emberem. Igényes éttermem van a Balaton partján, melyhez nem volt kérdés, hogy kit választok, hogy a háttérben igényes zene biztosítsa a forgalmat, valamint a vendégeim hangulatát. Borvacsorához, hétvégékhez, vagy egy zárt körű fogadásra is bevált már 🙂 Jó választás annak, aki a mulatóst el meri engedni...

jazz zenélés közben

Fotó: Fazekas-Cserey Anna & Bolla Studio